Wat hebben we te bieden?

Wij geloven dat een situatie het best werkt als het mes aan zoveel mogelijk kanten kan snijden. Daarom houden we ons bezig met de vraag hoe wij iets kunnen betekenen voor onze toekomstige woonplek.

In het kopje Over ons hadden we het al kort over wat wij te bieden hebben. Op deze pagina wordt dat verder uitgediept, zodat jullie een idee krijgen van de mogelijkheden die wij voor ons zien op het gebied van woon-werkplekken.

Werkprofiel Sanne: Landbouw & Zorg, groenbeheer, begeleiding van bijzondere doelgroepen & vrijwilligers, buurtgerichte projecten.

Werkprofiel Dirk: Decor-ontwerp & -bouw, timmerman, creatieve technische oplossingen, laswerk, docent.

Samen hebben we een breed scala aan werkervaring die we graag willen inzetten om waarde toe te kunnen voegen op de plek waar we wonen. Wij denken zelf bijvoorbeeld aan gebouw- of terreinbeheer, groenbeheer, het helpen opzetten van een sociaal/groenproject of een mobiele werkplaats. Maar wellicht zijn er nog allerlei andere combinaties mogelijk!

Bijzondere samenwerkingen

Samenwerking met De WolleSik – Annemein de Graaf

Annemein is een goede vriendin van ons, die een mooie kleine veehouderij van geiten en melkschapen is begonnen met een mobiele kaasmakerij. Gezonde en gelukkige dieren en een eerlijk product staan voorop. Annemein woont momenteel in een pipowagen op het terrein van haar ouders, maar zoekt voor de toekomst een locatie voor haar mobiele woning en kaasmakerij, het liefst zo dicht mogelijk bij haar kudde.

annemein

Op een locatie waar zowel onze treinwoning als Annemein en haar kaasmakerij (tijdelijk) zouden kunnen staan kunnen we veel betekenen, bijvoorbeeld door te ondersteunen in het groenbeheer. En dat er heerlijke kaas wordt gemaakt is een mooie bijkomstigheid natuurlijk! Daarnaast hebben zowel Annemein als Sanne een zorgopleiding gevolgd aan de Warmonderhof, en zijn ervaren in het begeleiden van bijzondere doelgroepen & vrijwilligers.

Volg hier Annemein en haar kudde: https://dewollesik.wixsite.com